17 september 2007

boodschappenlijstje

Wie op bezoek komt, wordt geacht de volgende items te exporteren: boerinnekes-choco, meurisse-chocolade, witloof en verse vloer-pistolets. In ruil mag je verwachten: huisgebakken brood met verse confituren van Britse bodem, een immer schijnende zon, en een prachtige stad aan de voet van de Cotswolds, een Area of Outstanding Natural Beauty http://www.the-cotswolds.org/. Ja, de toon van deze blog is vrolijk, want we genieten. Bert is nog aan het broeden op een genuanceerder bericht, over de NHS (zijn werkgever, the Famous National Health Service) en ik ben nog aan het worstelen met mijn moedergevoelens nu Fien naar een Engelstalige kleuterschool gaat en menige traan laat. Daarover dus later meer. Ondertussen doen wij hier onze toeristenplicht, door Blenheim Palace te bezoeken (foto) en een weekend naar Wales te plannen.

Ter info: een blog kan in twee richtingen werken, dus laat eens een berichtje achter als je dit leest.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij zijn "jaloes" maar hebben het hier thuis ook naar onze zin.
We zijn hier aan het travakken...
Na de renovatiewerken sturen we foto's door - groetjes Nonkel Joris enco

Anoniem zei

Wij kijken elke dag na of er iets nieuws op het blog staat. En uiteraard leven we met jullie mee. Zo hebben we deze morgen boerinnekeschoco op de boterhammen van de kinderen gedaan, ze Meurisse chocolade meegegeven als 11 uurtje en vanavond witloof in den oven gegeten. Dit allemmaal terwijl we zagen hoe Jamie Oliver en Nigella Lawson heerlijke "engelse" gerechten aan het bereiden waren op Vitaya en Vijf TV...

Groetjes

Koen and the gang

Anoniem zei

zullen we een exportfirma belgische lekkernijen opzetten. In ieder geval al twee grote afnemers in Amersfoort en Oxford...

(ps: onder jullie berichten staat, geplaatst door Bert& Katrien, Fien, Jef op 21:43, dus jullie datum staat waarschijnlijk niet goed)

Anoniem zei

Wat doet ne mens als haar husband onderuitgezakt in de zetel met de zapper in de ene hand en een dorstlesser die net iets minder straf is dan een guinness in de andere hand naar het voetbal op TV zit te kijken? Juist, genieten van jullie ontspannende foto's, berichtjes en weetjes. En ik die dacht dat jullie, Bert althans, naar daar gingen om keihard te werken maar de foto's liegen er niet om... ik zie enkel maar gelukzalige glimlachen op jullie gezichten die verraden dat het daar zeer leuk is. Het ga jullie goed en tot binnenkort!
Bye,
Kathy
Dikke kus van Lola aan Fien en Jef