6 november 2007

Tante Liesbet en Marijn op bezoek

We hebben een hele periode bezoek achter de rug; en het is nog niet gedaan! Dat betekent voor ons terug Belgische chocolade in de kast en een hele voorraad bieren en trappisten in de kelder. Gelukkig maar, want 'de winter staat voor de deur'.
Met Liesbet en Marijn reisden we naar Londen met de bus. London Eye (want schuilplaats nodig voor de regen) en Tate Modern gezien. Londen is fantastisch, maar is geen stad op (kleine-)kindermaat. We vonden het busreizen behoorlijk stressy met het opvouwen van buggy's en checken van jasjes en tassen. Bij deze dus een oproep aan geïnteresseerde babysitters zodat Bert en ik de stad op ons tempo kunnen proeven. Verder nog een aanrader ontdekt in ons eigen Oxford: The Bate Collection of Musical Instruments. Wellicht in geen enkele toeristengids te vinden, wegens een donkere kelder met stoffige oude muziekinstrumenten. Maar een geweldige man met fantastische Engelse uitdrukkingen en gevoel voor humor houdt de boel daar draaiende ("Thank God for that") en bovendien is de giftshop een schatkamer van muzikaal speelgoed.
Ah ja, en Fien heeft het poppenkast spelen ontdekt. Hilarisch.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het was zo gezellig!!! we hebben ons volgende bezoekje al gepland. op vrij 18 jan komen we aan, op maandag 21 vertrekken we weer!
we kijken er nu alweer naar uit!!

Anoniem zei

test gewoon even of dat gaat zene gelukkig nieuwjaar aan iedereen en profitiat voor de geboorte van roos de swa